Suyan bestaat uit een serie foto-grafisch werk, ontstaan vanuit een visie van oplossingen, ontwikkeling en toekomst. Het is speels, onderzoekend, en constructief.

Suyan houdt van het leven, van muziek, kunst uit de haar omringende wereld. De beelden, die ze binnenkrijgt verwerkt zij tot een eigen *Imago* en daarmee communiceert zij met de buitenereld.Een wereld van humor, lichtheid en sportiviteit.
Zij is jong volwassen en leeft met de mensen waarvan ze houdt. Ze heeft leuke, vrienden en vriendinnen en gaat graag op reis. Ze is trots op zichzelf, lief, pittig en  bijdehand. Ze kan confronteren en laat mensen in hun eigenwaarde. Ze houdt van zichzelf en daardoor van de ander. Ze leeft en geniet van muziek, de zon, de haar omringende kleuren, de bright side of life.
Suyan is een liefdeskind, ontsproten uit liefde, tederheid en trots van twee mensen. Het heeft geen moeite gekost om haar op de wereld te zetten. Ze is o zo levensvatbaar.

Ze is sterk, gevoelig, integer, moedig, maar kent haar grenzen en haar beperkingen; The sky is the limit.
Als kind uit ouders van de 70er jaren kan ze door haar optimisme en zelfstandigheid conventies doorbreken en haar pioniersgeest doorgeven. Het is haar bijdrage aan de wereld. Een wereld van optimisme, mogelijkheden, kansen en vervulling.

SUYAN
Suzanne Duijf
 

@

Contact: Suzanne Duijf - www.suzanneduijf.nl  - Email:

tel: 06-57234929

 suzanneduijf     hotmail.commailto:suzanneduijf@hotmail.com?subject=Suzanne's%20kunst